MONIPUOLISTA MELONTAA JA ILOISTA SEURAA

 

 

JÄSENEDUT

Jäsenyys mahdollistaa sinulle seuran kaluston käytön ja osallistumisen seuran järjestämiin tapahtumiin, treeneihin (koski- ja tekniikkatreenit sekä talvella uimahallivuorot) ja retkille. Seuran asioista ja tapahtumista tiedotetaan jäsenpostilla ja Facebookissa. Keskustelufoorumi vaatii kirjautumisen. Seuran toiminnasta viestitään myös Instagramissa ja Youtubessa.

VAJA

Seuran vaja sijaitsee Ounaspaviljongin edustalla. Käytössämme on useita retki- ja koskikajakkeja sekä yksi kanootti ja SUP-lauta. Jäsen saa käyttää kalustoa pääosin lyhytaikaiseen melontaan (max. 3 vrk). Emme vuokraa kajakkeja seuran ulkopuolisille. Katso kajakkeja vuokraavien yritysten yhteystietoja linkit-välilehdeltä. Kaluston käyttöön jäsen tarvitsee vajan avaimen, jonka luovutuksesta huolehtii avainvastaava. Laittamalla viestiä hänelle saat ohjeet avainpantin maksamisesta ja avaimen lunastamisesta. Avainten luovutuksen yhteydessä avainvastaava myös perehdyttää uuden jäsenen vajaetikettiin. Seuran vajalla on rajoitetusti tilaa myös jäsenten omille kajakeille. Vapaita kajakkipaikkoja tiedustellaan vajamestarilta. Kajakin säilytyksestä peritään maksua kesäkuukausittain (touko-syyskuu).

JÄSENYYDEN EHDOT

Käymällä Rovaniemen melojien järjestämän melonnan peruskurssin tai hankkimalla taidot jonkin muun Suomen melonta- ja soutuliiton sisältövaatimusten mukaiselta melonnan peruskurssilta. Jos et ole käynyt kurssia, mutta olet melonut jo useamman vuoden ja osaat toimia turvallisesti vesillä ja pelastautua, kerro jäsenhakemuksessa millaista melontaa olet harrastanut ja kuinka kauan.

MITEN JÄSENEKSI?

Jäsenhakemukset tehdään Google formsin ilmoittautumislomakkeella (Linkki). Täytä tarvittavat kohdat huolellisesti ja paina ’lähetä jäsenhakemus’.

PÄÄTÖSPROSESSI

Sihteeri käy jäsenhakemukset läpi ja hyväksyy uusia jäseniä noin kerran viikossa. Saat sihteeriltä lisäohjeita ja liittymislinkin Suomisporttiin sähköpostilla. Tarkista sähköpostisi roskaposti tai ota yhteyttä sihteeri@roimeloo.net, mikäli jäsenhakemuksestasi ei ala kuulua.