YHTEYSTIEDOT

JOHTOKUNTA

Puheenjohtaja 
Puheenjohtajaan voi ottaa yhteyttä melkein missä vain asiassa, joka ei kuulu muille vastaaville. Puheenjohtajan kanssa voi muun muassa neuvotella kaluston pidempiaikaisista lainoista tai melontakokeilun järjestämisestä seuran ulkopuoliselle ryhmälle.
pj@roimeloo.net

Varapuheenjohtaja Mia Nahkuri (avainvastaava)
Avainvastaavan tehtävänä on huolehtia seuran melontavajan avainten hallinnasta, avaintietojen ylläpitämisestä jäsenrekisterissä sekä vajaetiketin perehdyttämisestä.
varapj@roimeloo.net

Sihteeri Virve Kivelä
Jäsen- ja rekisteriasiat, peruskurssien markkinointi, seuran virkistystoiminta ja tapahtumat, seuratoiminnan neuvonta ja kehittäminen.
sihteeri@roimeloo.net

Rahastonhoitaja Erkki Ollila
Rahastonhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. jäsenmaksuasiat, perus- ja koskikurssien laskutus, avainpanttien takaisinmaksu, ohjaajien palkkioiden maksu sekä muu rahaliikenne ja kirjanpitotehtävät.
rahastonhoitaja@roimeloo.net

Retkikoordinaattori Olli Keränen
Retkikoordinaattori vastaa ohjaajien koordinointi seuran kursseille (peruskurssit), retkille sekä keskiviikkomelontoihin.
retkikoordinaattori@roimeloo.net

Turvallisuusvastaava Tapio Nykänen
Turvallisuusvastaavan tehtävänä on huolehtia seuralaisten melontaan liittyvästä turvallisuudesta yhdessä vajamestarin, kalustomestarin ja melonnan ohjaajien, oppaiden sekä kouluttajien kanssa.
turvallisuusvastaava@roimeloo.net

Koskivastaava Taneli Nieminen
koskivastaava@roimeloo.net

JOHTOKUNNAN ULKOPUOLISET TOIMIHENKILÖT:

Nuorisovastaava Sirke Piirainen
nuorisovastaava@roimeloo.net

Kalustomestari
kalustomestari@roimeloo.net

Vajamestari Niko Sulin
Vajamestari huolehtii, että vaja on kunnossa ja järjestää tarvittaessa vajatalkoot. Vajamestari vastaa kajakkivuokrapaikoista, vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse. Katso kajakkipaikkojen maksuasiat kohdasta ’jäsenmaksut’.
vajamestari@roimeloo.net

Tiedottaja Jenni Hämäläinen
tiedottaja@roimeloo.net

Webmaster Arttu Rautio
Webmasterin tehtäviin kuuluu seuran nettisivujen päivittäminen, keskustelupalstan ja sähköpostilistojen ylläpito.
webmaster@roimeloo.net