Jäseneksi

 

Jäsenyyden ehdot

Käymällä Rovaniemen melojien järjestämän melonnan peruskurssin tai hankkimalla taidot jonkin muun Suomen melonta- ja soutuliiton sisältövaatimusten mukaiselta melonnan peruskurssilta. Jos et ole käynyt kurssia, mutta olet melonut jo useamman vuoden ja osaat toimia turvallisesti vesillä ja pelastautua, kerro jäsenhakemuksessa millaista melontaa olet harrastanut ja kuinka kauan.

Miten jäseneksi?  

Jäsenhakemukset tehdään Sporttisaitin ilmoittautumislomakkeella (linkki). Täytä tarvittavat kohdat huolellisesti ja paina 'lähetä jäsenhakemus'. 
 
Perhejäsenyys: Jos teet perhejäsenhakemuksen, valitse 'uusi perhejäsen' ja ilmoita muut perhejäsenet ja lasten syntymävuodet kohdassa 'perheenjäsenten nimet'.  Perhejäseneksi voidaan ilmoittaa enintään kaksi aikuista ja kaksi 7-18 -vuotiasta lasta.
 

Päätösprosessi

Sihteeri käy jäsenhakemukset läpi ja hyväksyy uusia jäseniä noin kerran viikossa. Ilmoitus jäseneksi hyväksymisestä ja lasku jäsenmaksuista lähetetään sähköpostitse hakemuksessa ilmoittamaasi osoitteeseen. Tarkista sähköpostisi roskaposti, jos laskua ei ala kuulua.